Visste du at..

En logo er ikke bare en logo

En vektorlogo er avgjørende for trykking fordi den gir uovertruffen kvalitet og fleksibilitet. I motsetning til PNG- eller JPG-filer, som er pikselbaserte, er vektorfiler laget av matematiske formler som sikrer skarphet og klarhet uansett størrelse. Dette betyr at din bedrifts logo vil se like bra ut plassert på venstre bryst på en t-skjorte som på en stor messevegg uten tap av kvalitet.

Ved å levere en vektorlogo forenkler du vårt arbeid betydelig. Vi kan raskt og effektivt tilpasse logoen til ulike formater og størrelser uten å måtte bekymre oss for tap av kvalitet eller ekstra redigering. Dette betyr at vi kan levere ferdige produkter raskere, noe som sparer tid og kostnader for begge parter.

Når dere har en vektorlogo i orden, sikrer du at deres visuelle identitet alltid fremstår profesjonell og konsekvent. Dette gir et godt inntrykk til kundene dine og styrker merkevaren din. Samtidig gjør det vår jobb enklere og mer effektiv, noe som gir fordeler for begge parter.

Det vi trenger fra deg for å kunne trykke ditt flotte budskap, er en vektorisert logo eller design, som står med .ai eller .eps ending i filnavnet. 

En litt mer visuell forklaring: