Søk
Close this search box.

Vår i showrommet

Som du sannsynligvis har fått med deg, har vi flyttet til Vassbotnen 11b. Her har vi fått et stort og flott showrom og boltre oss på, og det har vi lyst å vise deg!

Kom veldig gjerne innom en tur, vi har alltid tid til å vise deg siste nytt eller bare en liten drøs over kaffen!

Du kan starte med å bli inspirert av vår nyeste magasin, sommerutgaven!

Denne romslige kjølekurven med lokk betyr slutten på kjedelige kjøleposer i plastikk. Kjølekurven er melert og har detaljer i kunstskinn og bomull, noe som gjør den like fin som en vanlig veske, slik at du kan dra på piknik med stil. Den er laget av 50% resirkulert materiale fra PET-flasker. På utsiden av kjølekurven er det også et mindre rom, slik at du kan ta med annet tilbehør. Den tykke PEVA-polstringen bevarer kulden i lang tid og den er også lett å vaske av og ut etter bruk. Med en justerbar skulderstropp og dobbelt håndtak, er det flere alternativer for å bære kjølekurven.

Pris fra kr. 373

Det er sjelden du ser moderne og trendy ut med en kjølepose i hånden, men med denne kjøleryggsekken på ryggen, tas kjøleposen til et helt nytt nivå. Den har detaljer i kunstskinn og bomull og er laget av 50% resirkulert materiale fra PET-flasker, virkelig moderne. I tillegg til den PEVA-polstrede kjølerommet som bevarer kulden, er ryggsekken ogdå utstyrt med flere praktiske lommer.

Pris fra kr. 419

En moderne sekk med kjøleegenskaper som fungerer til stranden og som tilbehør i byen. Kan bæres over skulderen. Kommer i et mykt og vannavvisende materiale, og er smidig å pakke og bære.

Pris fra kr. 283

Aktuelle kampanjer