Søk
Close this search box.
Smittevern er plutselig aktuelt igjen. Sørg derfor for å ha nødvendig smittevernsutstyr tilgjengelig – både for å beskytte seg selv og andre.  
Vi har flere alternativer, både med og uten profilering! Ta kontakt med oss for det beste alternativet ut fra ditt behov!

BLI MED PÅ DUGNADEN!

VI HAR DET DU TRENGER AV ANTIBAKTERIELL GEL OG MUNNBIND

ANTIBAKTERIELL HÅNDGEL I SMÅFLASKER MED DIN LOGO

Flasken med 50ml håndgelè er den lille og gode sikkerheten som er grei å ha for håndeni vesken, i bilen eller hjemme.
Logo på etiketten med en hyggelig påminnelse om at dere tenker sikkerhet for deres kunder kan være prikken iver i’en. Inneholder 75% alkohol.

Gosh Respond Kirurgisk munnbind

KIRURGISK MUNNBIND

Modell ll (NS): 3-lags ply med meltblown midtre lag for å sikre mot dråpesmitte.

Modell IIR sterile: 4-lags ply med meltblown midtre lag for å sikre mot dråpesmitte, samt 2-lags sprutsikring.

MEDISINSK MUNNBIND

Dette er modellen FHI anbefaler til befolkningen generelt. Modellen er 3-lags ply med meltblown midtre lag for å sikre mot dråpesmitte. Selges i esker á 50stk.

ANSIKTSMASKE I POLYESTER

Maske med sublimasjonstrykk i polyester. Størrelsen er 20x14cm og den har fleksibelt feste som gjør at den passer til de fleste voksne. Materiellet puster og masken er vaskbar. Den har også en åpning i siden med plass til utskiftbart filter. Her kan en trykke i mange farger på hele flaten.

ANSIKTSMASKE I BOMULL

Ansiktsmasken er i størrelse 20x14cm og har et fleksibelt bånd som feste. Masken har en åpning på siden om en ønsker å bruke filter. Masken er i 100% bomull og kan vaskes i maskinen.
24 farger tilgjengelig på lager. Logotrykk i 1 farge er innberegnet i prisen.

HVORDAN BRUKE MUNNBIND OG ANSIKTSMASKE RIKTIG

Feil bruk av munnbind og ansiktmaske kan virke mot sin hensikt. Om du følger veiledningen fra FHI nedenfor er du sikker på at utstyret gir deg riktig beskyttelse og ikke bare gir deg falsk trygghet!

UV-C STERILISERINGSBOKS MED TRÅDLØS LADER

Multifunksjonell UV-C steriliserer som dreper opp mot 99,9% av bakterier som plasseres på innsiden av enheten.
Ganske enkelt plasserer du ting som ørepropper, smykker, klokker, og munnmasker på innsiden og steriliserer dem ved bruk av UV-C teknologi. Du kan velge å gjøre en rask rens på 90 sekunder eller en komplett rens på 5 minutter. UV-C LED lyset på innsiden er ikke giftig og laget uten kvikksølvs som mange andre UV lamper på markedet. Designet sørger også for at UV-C lyset vil slå seg av automatisk når boksen åpner, slik at brukeren ikke blir utsatt for UV-C lyset. Lyset har en livssyklus på 10.000 timer. På toppen av den ovale sterilisereren er det en 5W trådløs lader til å lade opp din mobiltelefon.

For mer informasjon og priser, se her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *