Profilér med stil

PROFILÉR DIN BEDRIFT MED STIL

Profiler din bedrift med stil. Skjorter, dresser, strikk, bukser, jakker og bagger i mange varianter og kvaliteter! Vi har et bredt utvalg innenfor kategorien, og hjelper mer enn gjerne med å finne det rette for deg og dine. Let etter klær som gjenspeiler bedriftens verdier og identitet. Bruk farger, grafikk og designelementer som er i tråd med din merkevare og som gjerne skiller seg ut på en positiv måte. Sørg for at klærne har et moderne og attraktivt design som appellerer til målgruppen din. 

Logomerking er en veldig viktig del av profileringen. Plasser bedriftens logo eller slagord på en elegant og subtil måte. Sørg for at logo er tydelig synlig og gjenkjennelig. Vi gir deg gode råd om hva som er mulig og fungerer best.  Det finnes mange måter å merke på, og vi har god erfaring med hva som egner seg best for å oppnå ønsket inntrykk.

Skill deg ut i mengden

For å skille deg ut i mengden er det viktig å presentere ansatte eller bedriften på en unik og minneverdig måte som blir lagt merke til. Ha et klart og tydelig budskap som skiller seg ut fra konkurrentene