Søk
Close this search box.

Gosh No-Limit i Årnes er nå en del av Gosh Respond!

Vi har gleden av å introdusere den nyeste tilskuddet til vårt team hos Respond. Vår nye kollega bringer med seg en imponerende merittliste fra sin tidligere rolle som eier av No-Limit Promotions AS. Med en solid bakgrunn innen salg av produktmedia har han opparbeidet tillit og suksess på Østlandet, og vi ser frem til å ha ham med oss.

Både Respond og No-Limit er veletablerte medlemmer av Gosh-kjeden, og vi er kjent med standardene som kjennetegner Gosh. Derfor skal vi bare fortsette i samme retning som tidligere med samme kvalitet og service i alle ledd.

Andreas er en erfaren selger med en blomstrende kundeportefølje, og han vil fortsette å betjene sine eksisterende kunder med den samme høye standarden de er vant til. Samtidig bringer han med seg sin ekspertise og kundeportefølje fra Årnes og stor-Oslo inn til Respond. Med sin kompetanse og dedikasjon vil han spille en viktig rolle i videreutviklingen av Gosh Respond.

Vi legger stor vekt på å bygge sterke relasjoner, både med våre kunder og vårt team. Sammen vil vi utfordre grensene og strekke oss etter det beste, og vi ser frem til å være din pålitelige partner for kvalitet, service og suksess også i fremtiden.