KAMPANJE

Multiwear

Passer alle aktiviteter uansett sesong

God profileringseffekt

Fra

kr. 14,-

pr/stk

1000 stk 1-farge trykk

Et rimelig markedsførings tiltak, med langvarig og god effekt

Opplev varigheten av din merkevare gjennom et multiwear – et allsidig plagg som trumfer papirannonser i aviser og magasiner. Den enkle bruken gjør det til det ideelle valget for turer, trening eller å holde varmen i hverdagen.

Enten det er din bedrifts logo eller et kreativt design, kan du trykke det med deres PMS- eller CMYK-farge, og på den måten fremheve din unike bedriftsprofil på en effektiv måte. Dette er ikke bare et hodeplagg, det er en investering i langvarig eksponering og kvalitet.

Vårt sømløse hodeplagg av høy kvalitet med god stretch gir en behagelig opplevelse uansett aktivitet. Leveres pakket med magebelte i resirkulert papp og bruksanvisning.

Priser

inkl. trykk 1-farge

Multiwear standard

Vær rask, tilbudet utløper om

Dager
Timer
Minutt
Sekund
Tilbud slutt

Vi bestiller inn i bulk i fra Kina. Det vil si at hvis du bestiller innen 29. februar 2024 så får du gode priser på denne ordren. Bestilles det etter tidsfristen, vil du måtte vente 1 ekstra måned da neste bulk blir i slutten av mars.

Bruksvarianter

Det beste med multiwear er flere måter å bruke det på. Uansett hvilken variant du bruker, vil du få eksponert logoen din. Det er enkelt å bruke og en følgesvenn nesten overalt.