Miljøvennlig merch

REDUSER DINE MILJØMESSIGE FOTAVTRYKK

Pågangen etter gode forslag på miljøvennlig merch er stor, og det er kanskje ikke så rart når vi flere steder blir bedt om å redusere våre miljømessige fotspor for å opprettholde "balansen" i vårt økosystem. Menneskelig aktivitet har i stor grad påvirket denne balansen, og for å opprettholde en bærekraftig fremtid er det avgjørende at vi tar ansvar og gjør tiltak. Mange vil ha stort fokus på nettopp dette fremover, så vi har allerede utarbeidet en rekke gode forslag til dere.

VI HAR MANGE ALTERNATIVER - I ALLE PRISKLASSER!
TA KONTAKT SÅ FINNER VI DET SOM PASSER DITT BEHOV!

TA DE RIKTIGE VALGENE!

Det er gøy å kunne gi vekk en liten giveaway til kunder, potensielle kunder, samarbeidspartnere og andre. Miljøvennlig merch er i tiden og vi har mange produkter å velge mellom enten du vil gå for noe nyttig som en kulepenn, notatbok eller post-it blokk, noe morsomt eller noe spiselig.
Vi vil veilede deg og hjelpe deg å finne din(e) perfekte strøartikler! Ta kontakt med oss, så kommer vi med forslag som passer ditt behov!

SOLBRILLER

Klassiske solbriller «Sun Ray» i resirkulert PET materiale. Finnes i flere farger. UV 400 linser. Trykk på begge stenger.

NØKKELRING

Flytende nøkkelring i miljøvennlig naturlig kork. Kan leveres med lasergravert eller trykket logo

LOMMELYKT

Lommelykt i aluminium med 9 LED ioder. Leveres med batteri inkludert.

BOKSKJØLER

Boks/flaskekjøler i resirkulert Neopren. Finnes i flere farger.

DRIKKEFLASKE

Tecx Sugercane 500ml sportsflasker i meget god kvalitet. Finnes i flere farger.

DROPS

Clic Clack dropseske i tinn med sukkerfri mint drops.

Finnes i flere farger.

HANDLENETT

Å bruke handlenett er en enkel, men betydningsfull måte å bidra til å redusere bruken av engangsplast, og dermed redusere miljøbelastningen. Ved å velge handlenett fremfor dyre plastposer, kan hver enkelt av oss spille en aktiv rolle i å redusere plastforbruket og dermed bidra til å bevare miljøet for fremtidige generasjoner.

 

1. Reduksjon av plastforbruk
2. Bærekraft
3. Holdbarhet
4. Økonomisk besparelse
5. Miljøbevissthet
6. Allsidighet