Messevegg og bord med budskap!

Gjør profileringen enkel, bærekraftig og kraftfull!

Enten du trenger noe lite og enkelt eller noe større og mer kraftfullt – å investere i gjenbrukbart messeutstyr og profilering er en strategisk beslutning som kan gi en rekke fordeler for bedriften din. Vi vil gi deg noen gode grunner til hvorfor det kan være verdt å bruke penger på messeutstyr som fungerer i flere sammenhenger og som kan brukes om igjen og om igjen, og som er både en økonomisk og bærekraftig løsning 

Få frem ditt budskap på en "lysende" måte

Lysvegg med 2-sidig profilering og grå aluminiumsramme. Her har du gode muligheter til å profilere deg med både logo, bilder eller andre elementer som fortjener plass! Ønsker du å se veggen i bruk, kom innom så har vi en stående klar for inspeksjon i showrommet vårt! Paneler kan settes sammen og utvides som du selv ønsker.

Veggen leveres i flere størrelser, for eksempel;
100x200cm, 300x200cm, 300x230cm, 300x250cm, 300x250cm, 400x250cm og 500x250cm.

Praktisk og sammenleggbart messebord

Sammenleggbart messebord i aluminium og med topp i hard plast. Printbart trekk som gir gode profileringsmuligheter. Er du mye på farten og deltar på små messer eller konferanser med jevne mellomrom, kan det likevel se profesjonelt og bra ut om du velger et par «enkle» ting som gir stor effekt.

 Bordet er 100cm høyt og veier 9,4 kilo.

Etablere og styrke bedriftens image: Profesjonelt messeutstyr og effektiv profilering bidrar til å skape et positivt inntrykk av bedriften din. Det sender en klar melding om at du tar virksomheten din seriøst og er dedikert til å presentere deg på en profesjonell måte.

Bygge relasjoner og nettverk:
Messearrangementer gir deg en unik mulighet til å møte potensielle kunder, samarbeidspartnere og bransjekolleger ansikt til ansikt. Ved å investere i tiltalende messestander og konsekvent profilering, øker du sjansene for å tiltrekke deg oppmerksomhet og skape positive samtaler.

Skape oppmerksomhet rundt produkter og tjenester:
Messeutstyr gir deg sjansen til å vise frem produkter og tjenester på en måte som er visuelt engasjerende og minnerverdig. Dette kan hjelpe deg med å differensiere deg fra konkurrentene og gjøre ditt tilbud mer synlig for potensielle kunder.

Øke salg og konverteringer:
En godt designet messestand og effektiv profilering kan bidra til å skape et positivt inntrykk som kan føre til økt interesse og salg. Potensielle kunder er mer tilbøyelige til å vurdere produkter eller tjenester fra en bedrift som har investert tid og ressurser i sin presentasjon.

Styrke merkevarekjennskap: Å være synlig på messer gir en unik mulighet til å øke bevisstheten rundt merkevaren din. Konsekvent og tiltalende profilering bidrar til å bygge merkevaregjenkjennelse, som er avgjørende for å skape langsiktig suksess.

Holde tritt med konkurrentene:
I dagens konkurransedyktige forretningsmiljø er det viktig å være synlig og relevant. Ved å investere i tidsriktig og moderne messeutstyr og profilering viser du at du er engasjert i bransjen, og det kan hjelpe deg med å holde tritt med eller til og med overgå konkurrentene.