Søk
Close this search box.

Kvalitet på reisen - gi ansatte en flott koffert!

I tillegg til en fysisk gjenstand kan koffert være en symbolsk gest som uttrykker omsorg, frihet og muligheter, og som minner mottakeren om viktigheten av å utforske verden og skape nye minner i spennende reiser og opplevelser. Det kan vekke reiselysten og gi ansatte noe å se frem til.

Å gi de ansatte tilbud om koffert eller gitt som gave er en flott gest som ofte skaper glede og entusiasme. Det er i tillegg en praktisk og funksjonell gave som kan brukes til både lange og korte reiser i inn- og utland. En koffert er ofte en betydelig gave som viser at arbeidsgiver virkelig verdsetter og bryr seg om sine ansatte. En koffert av god kvalitet kan vare i mange år og være et minne som vekker takknemlighet. 

CAB Köpenhamn fra Carlobolaget. Kofferten kommer i tre ulike størrelser, så uansett om du skal på en weekendreise eller en lengre ferie finnes det et alternativ som passer. Finnes i flere farger!

Pris fra kr. 1150,- (settpris fra kr. 3398,-)

CAB Florens weekendbag fra Carlobolaget. En fantastisk fin bag som passer både korte og lange reiser. Mykt håndtak med avtagbar skulderreim og dobbel glidelås for enkel pakking. Finnes i flere farger!

Pris fra kr. 1998,-

Smart og enkel oppbevaringsveske for dine ledninger, kontakter og småelektronikk. Smart designet veske som gjør at du slipper uorden bland din elektronikk når du er på reise. Smarte små lommer for de små delene, samtidig som de større lommene har plass til ladere og ladekabler på en smart måte.

Pris fra kr. 107,-

Smart og liten digital bagasjevekt som er lett og ta med på reise for å veie kofferter og bager. Enkel i bruk med håndtak som gir godt grep.

Kan leveres i flere farger og varianter.
  

Pris fra kr. 179,-