Søk
Close this search box.

Profilvann eller energidrikk/iskaffe med profilering – enkelt, virkningsfullt og det mest populære på varme og lange messedager!

Vi kan levere med og uten kullsyre, energidrikk, iskaffe – alt med ditt eget design på etiketten eller boksen! Du kan også få velge mellom flere størrelser.

Vi hjelper deg gjerne med design – ta kontakt for forslag!

Denne typen profilering fungerer som en form for mobil markedsføring. Ved å plassere logo eller merkenavn på flaske eller boks, kan bedriften øke synlighet og skape bevissthet. Det styrker merkegjenkjenningen og er med på å skape en (positiv) assosiasjon mellom produkt og bedrift. Et godt design gir i tillegg inntrykk av profesjonalitet og troverdighet. Det sender signaler om seriøs og gjennomtenkt merkevarebygging. I et marked som allerede er mettet vil det også bidra til differensiering og gjøre valget for kunden enklere. I dag er også flere våre leverandører miljøbevisste og produserer med miljøvennlige materiale. Dette kan også bli en del av markedsføringen og tiltrekker seg kunder og forbrukere som verdsetter miljøvennlige produkter. 

Profilerte flasker/bokser er også populært å bruke i samarbeid eller sponsing av arrangementer, idrettslag eller organisasjoner. Det er med på å gi bredere og mer målrettet eksponering.