Søk
Close this search box.

SKAL DU PÅ MESSE?

Husk viktigheten av god og riktig profilering!

Våg å vise igjen!

Start planleggingen tidlig. Vær ute i god tid med bestilling av både designelementer, profilartikler og bekledning. Profileringen er med på å underbygge og vise hvem dere er og hva dere står for. En nøye og tydelig planlagt profilering kan tiltrekke seg potensielle kunder og forbedre salgsmulighetene, som jo er hovedgrunnen til at vi deltar på messe. Bruk tid på å skape en stand som skiller seg ut, bruk gjerne farger i tråd med profil, spennende grafikk og lys. Skap aktivitet og tiltrekk deg oppmerksomhet som skaper engasjement i form av for eksempel konkurranser, produktdemonstrasjon og video. Sørg til slutt for å bemanne standen med kunnskapsrike og entusiastiske representanter som er trygge i rollen og som kan svare på spørsmål og øke interessen blant de besøkende.  

Merch

Merch omfatter en rekke varer, og brukes for å øke synligheten og bevisstheten rundt produkter eller tjenester. Det er en effektiv måte å bygge og styrke merkevareidentiteten på.
Når du planlegger merch for din bedrift eller merkevare er det viktig å velge produkter som vil være attraktive for din målgruppe. Design bør være i tråd med bedriftens verdier for å forsterke bedriftens profil.
Spør oss om råd!

FINN PASSENDE MERCH!

Det er gøy å kunne servere drops med egen logo i egne farger og sjokolade med bedriftens slagord på! Det er gøy å gi bort små og gjerne nyttige gaver med egen logo. Når vi er på messe selv, ser vi at veldig mange har tvist i skålene. Hvor kult hadde det ikke vært å hatt dumle i egen drakt i stedenfor?
Vi har mange tusen artikler, så her er det bare å velge å vrake enten du vil få for noe nyttig som en kulepenn, notatbok eller post-it blokk, noe morsomt, noe spiselig eller noe som er i tiden. Ta kontakt med oss, så kommer vi med forslag som passer din profil!

Bekledning

Profiler din bedrift med stil. Velg klær som passer godt til person og anledning. Bruk farger i tråd med bedriftens fargepalett, og sørg for iøynefallende og tiltalende logomerking.

Vi har skjorter, dresser, strikk, bukser og jakker i alle kvaliteter! Vi har et bredt utvalg innenfor kategorien, og hjelper mer enn gjerne med å finne det rette for deg og dine. Logomerking er en viktig del av profileringen, og vi gir deg gode råd om hva som er mulig og fungerer best med tanke på metode og plassering. 

VI HAR MANGE ALTERNATIVER - BÅDE FORMELLE OG UFORMELLE, I ALLE FARGER!
TA KONTAKT SÅ FINNER VI DET SOM PASSER DITT BEHOV!

KANSKJE EN LITT FINERE GAVE TIL DE BESTE KUNDENE?

Klikk på bildene for hele utvalget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *