Søk
Close this search box.

Bestill nøkkelbånd idag

Nøkkelbånd til enhver anledning

Velg riktig nøkkelbånd med logo, navn eller kortholder til din bedrift eller arrangement. Våre nøkkelbånd med karabinkrok, plastlomme eller jojo er perfekte for enhver anledning. Tilpass med trykk, glitter eller brodering for ekstra synlighet og stil. Bestill ditt nøkkelbånd med tekst eller klips i dag og oppdag hvor enkelt det er å styrke din merkevare!

Styrk din bedrifts identitet

Våre nøkkelbånd med logo og navn er skreddersydd for å hjelpe din bedrift med å fremheve sin profesjonelle identitet. Disse nøkkelbåndene er ikke bare praktiske, de fungerer også som bærere av din bedrifts visuelle merkevare. Ved å tilpasse dem med din logo eller bedriftens navn, fremstår du mer profesjonell blant ansatte og skaper et varig inntrykk på kunder og samarbeidspartnere.

Forskjellige typer nøkkelbånd

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilpasningsmuligheter for nøkkelbåndene våre, slik at de kan møte spesifikke krav og preferanser. Velg mellom forskjellige typer tilbehør som karabinkroker, kortholdere eller plastlommer for å tilpasse båndene til din brukssituasjon. Ønsker du å legge til en annen farge, sublimerte bånd eller kanskje brodering for å gi nøkkelbåndene en unik touch? Vi kan hjelpe deg med å skape nøkkelbånd som ikke bare er funksjonelle, men også stilige og minneverdige.

Ideelt for bedriftsbruk og arrangementer

Enten det er på arbeidsplassen, på messer eller andre arrangementer, er våre nøkkelbånd med trykk en pålitelig løsning for å markedsføre din bedrift. Disse båndene bidrar til å øke synligheten av din merkevare blant en bred målgruppe, samtidig som de gir praktisk nytte for de som bærer dem. 

Vi står klare

Våre dyktige profilrådgivere står klare til å hjelpe deg med å velge det riktige nøkkelbåndet som matcher din bedrifts behov og ønsker. Kontakt oss for mer informasjon eller for å bestille. Vi ser frem til å hjelpe deg med å styrke din bedrifts identitet med våre kvalitetsprodukter!

10mm

10mm tykkelse på bånd

15mm

15mm tykkelse på bånd

20mm

20mm tykkelse på bånd

25mm

25mm tykkelse på bånd

Bestill nøkkelbånd idag