Søk
Close this search box.

Kontakt oss for design og priser

Merch på messen

Messer er en perfekt plattform for å vise frem din bedrift og styrke merkevaren din. Hvis vi ser bort i fra dyktige ansatte som representerer bedriften er en av de mest effektive måtene å gjøre dette på gjennom godt designet messe materiell og merch som er relevant for deg og de besøkende. Samtidig er det viktig å tenke kvalitet foran kvantitet. La oss fortelle litt mer om det:

Verdt å tenke på før innkjøp

  1. Relevans: Velg produkter som er relevante for din målgruppe. For eksempel, teknologibedrifter kan tilby powerbanks eller ladekabler, mens en helse- og velværebedrift kan tilby vannflasker eller yogamatter.

  2. Kvalitet over Kvantitet: Invester i kvalitetsprodukter som deltakerne faktisk vil bruke. Dette gir et bedre inntrykk av merkevaren din og øker sannsynligheten for at produktet blir brukt over tid.

  3. Miljøvennlighet: Velg bærekraftige produkter som reflekterer en miljøbevisst holdning. Dette kan inkludere produkter laget av resirkulerte materialer eller gjenbrukbare alternativer som handlenett.

  4. Innovasjon: Tenk utenfor boksen og tilby unike produkter som skiller seg ut. Dette kan være alt fra smarte teknologiprodukter til personlig tilpassede varer.

  5. Branding: Sørg for at merkevaren din er tydelig synlig på alle produkter. Dette inkluderer logo, farger og eventuelle slagord og annet budskap.

Se et lite utvalg av populære messe merch

PROFILvann

Å dele ut vann på stand blir svært godt mottatt på messedagen. Se mer

Energidrikk

Som kan deles ut til dine kunder på messen. Se mer

Logobånd

Til messer & arrangement

Se egen artikkel om logobånd

Pappkrus

Det greit å ha noe å servere kaffien i når du står på stand. Se mer

Handlenett

Det er greit å ha noe å putte alt merch oppi. sørg for at det er dere som leverer ut det første. Se utvalg

Lurer du på priser eller hvilke muligheter du har innen design og budskap, ta kontakt med våre profilrådgivere