Søk
Close this search box.

Bestill fin skjorte idag

Prikken over i'en er en fin skjorte eller Pique med brodert logo.

Våre profilerte skjorter og piquér er en fin løsning for å fremme din bedrift på messer og arrangementer. Samtidig bidrar de til samhold blant kollegaene og gjenkjennelse blant kunder. Med logoen deres trykt eller brodert på klærne, skaper du et profesjonelt og enhetlig uttrykk.

Styrk Din Bedrifts Identitet med Fine Skjorter og Profesjonell Profilering

Profesjonell profilering av klær er en effektiv måte å fremheve din bedrifts identitet på. Fine skjorter med logo bidrar til å skape et enhetlig og profesjonelt utseende, enten det er på arbeidsplassen, messer, eller andre arrangementer. Ved å investere i klær med bedriftslogo, øker du synligheten og gjenkjennelsen av din merkevare.

Brodering

Brodering er en populær metode for å sette logo på klær. Denne teknikken gir et elegant og holdbart resultat som egner seg spesielt godt for fine skjorter. Broderte logoer gir et sofistikert preg som forsterker din bedrifts profesjonalitet.

Silketrykk

Silketrykk, også kjent som screentrykk, er en allsidig metode for logoprofilering. Denne teknikken er ideell for større design og gir klare, levende farger som varer lenge. Silketrykk kan brukes på et bredt spekter av materialer, inkludert skjorter, og gir et skarpt og profesjonelt utseende.

Transfertrykk

Transfertrykk er en annen effektiv metode for å få logo på klær. Denne teknikken involverer å overføre et design fra en spesiell film til plagget ved hjelp av varme. Transfertrykk gir et skarpt og detaljert resultat, og er ideelt for komplekse logoer og små opplag.

Klær med Logo – Skap en Sterk Merkevare

Å ha klær med logo er en utmerket måte å styrke din bedrifts identitet på. Det gir et profesjonelt inntrykk og sørger for at din merkevare er synlig i ulike sammenhenger. Enten du velger brodering, silketrykk eller transfertrykk, kan du være sikker på at logoen din vil se flott ut og vare lenge.

 

Slik Får du Logo på Klær

  1. Velg plagg: Start med å velge de skjortene som passer best til din bedrifts behov og stil.
  2. Design logoen: Sørg for at logoen din er i et format som egner seg for trykking eller brodering. Vektorfiler er ofte det beste valget.
  3. Velg metode: Bestem hvilken metode som passer best for dine skjorter – brodering, silketrykk eller transfertrykk.
  4. Produksjon: Send designet ditt til en pålitelig leverandør som spesialiserer seg på logoprofilering av klær.
  5. Godkjenning: Gjennomgå en prøve eller en digital mock-up av designet på skjorten før full produksjon settes i gang.

Fordeler med klær med bedriftslogo

  • Profesjonelt utseende: Øker gjenkjennelsen av din merkevare og gir et enhetlig og profesjonelt inntrykk.
  • Teamfølelse: Bidrar til økt trivsel og samhold blant ansatte ved å gi dem en felles identitet.
  • Synlighet: Klær med logo sørger for at din merkevare er synlig i mange sammenhenger, noe som styrker markedsføringen.