Gosh! Respond & The Tall Ships Races 2018

Gosh! Respond har har inngått avtale om å levere profileringsmateriell til The Tall Ships Races 2018 Stavanger. Vi har god erfaring fra tidligere Tall Ships Races og gleder oss masse til kick off!

Avtalen innebar blant annet at Gosh! Respond skal utvikle en lisenskolleksjon for The Tall Ships Races, som vil være tilgjengelig for publikum og samarbeidspartnere. Kolleksjonen for sponsorer begynner å komme på plass i vår nettbutikk allerede nå og vi håper på en positiv tilbakemelding.

Av bekledning leverer vi antrekk til medseilere, frivillige og andre som er tilknyttet prosjektet. Allerede i juni 2017 leverte vi medseiler t-skjorter til de 50 heldige som fikk seile fra Stavanger-regionen med The Tall Ships Races i Østersjøen. Neste år skal det sendes enda flere! Du kan lese mer om medseilerprogrammet her.


Følg The Tall Ships Races Stavanger på Instagram @tallshipsstavanger

– Vi er svært glade for å ha fått Gosh! Respond med på laget. De leverer et bredt utvalg av profilprodukter som kan være aktuelle for oss, og de har bred erfaring fra arbeidet med tidligere Tall Ships Races, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

Profileringsmateriell kan være alt fra klær til produkter med logo som brukes for å markedsføre bedrifter eller arrangementer. Vi i Gosh! Respond håper sponsorene har et like stort ønske om å profilere The Tall Ships Races på best mulig måte, akkurat som oss. See you in Stavanger 2018!